(Kinder) EHBO

Het leren van thuishulpverlening in een
gemoedelijke sfeer…

Cursus bij mij thuis?

Waar wij goed in zijn, is ons verdiepen in de wensen van onze klanten. We weten dat gemak de mens dient en daar spelen we graag op in. Als dit betekent dat je graag een cursus EHBO wil volgen maar hiervoor liever niet de deur uitgaat, wij naar jou komen! En dat is hartstikke leuk!

De inmiddels bekende en veelgevraagde Kinder-EHBO of SEH (Spoedeisende Eerste Hulp) cursussen die we voor particulieren in de eigen huiskamer verzorgen, worden erg goed ontvangen. Wordt organisator van je eigen cursus en bepaal gewoon zelf wie er ‘in de klas’ naast je zit!

De Spelregels

Om een cursus bij jou thuis te organiseren, vinden we de volgende dingen belangrijk; De huiskamer van de organisator kan geschikt gemaakt worden als praktijkruimte.

Er moet dus voldoende (zit)ruimte aanwezig zijn om handelingen (op elkaar) uit te kunnen voeren door de cursisten. Het aantal aanwezigen inclusief de docent hebben de mogelijkheid om plaats te nemen in bijvoorbeeld een kring of rond een tafel tussen de praktische handelingen door. Het minimum aantal cursisten ligt op 6 personen voor de Kinder-EHBO en 7 personen voor de SEH cursus. Dit is inclusief jezelf als organisator.

Meerdere cursisten zijn in overleg uiteraard mogelijk en afhankelijk van de grootte van de ruimte waarin de handelingen moeten worden verricht.

Per cursus is er uitsluitend 1 organisator;

Voor wie?

Papa’s, mama’s, oma’s, opa’s, oppassers, zwangerschapsgroepen, vriendinnenclubs en eigenlijk iedereen die wijzer wil worden op dit gebied.

Wij zijn een erkende opleider…

De richtlijnen van de cursus zijn conform nationale en internationaal erkende methodieken. Alle cursisten ontvangen een Brandbewust BHV & EHBO certificaat na afloop van de cursus met een geldigheid van 1 jaar en een jaarlijks herhaaladvies om de kennis op peil te houden.