Wie zijn wij?

Maak kennis met Angelo

Angelo Boer is de oprichter van Brandbewust BHV & EHBO

Hij leidt een gedreven team dat zich met volle overgave inzet om Nederland een beetje veiliger te maken in de breedste zin van het woord.

Met zo’n 20 jaar ervaring in de hulpverlening weet Angelo elk bedrijf bewust te maken van de gevaren op de werkvloer.

Maar ook bij mensen thuis is het belangrijk dat je weet wat je moet doen als baby, kind of volwassene  spoed- of niet spoedeisende hulp nodig heeft. Angelo en zijn team verzorgen daarom ook speciaal hiervoor ontwikkelde cursussen in jouw eigen huiskamer en brengen je op een leuke, praktische en interactieve manier op de hoogte hoe daarbij te handelen

 

Wij zijn anders…

Omdat bedrijfshulpverlening nog steeds door veel bedrijven en instellingen niet als prioriteit wordt beschouwd, zetten wij in op opleidingen die net even anders zijn dan anders en proberen we op een informele en interactieve wijze “de klas” mee te krijgen in elk programma. De ervaring en ons doel is dat de cursisten bij het afsluiten van de opleidingen met een lach en een goed gevoel weer weggaan en dat zij zich competent voelen in waar zij na de opleiding voor staan.

Wat klanten zeggen...

Mensen leren van Brandbewust en wij leren van de ervaringen van mensen. Het uitwisselen hiervan en het luisteren naar onze cursisten vinden we belangrijk en past altijd binnen het programma.
Onze klanten typeren ons als correct, informeel, enthousiast, betrouwbaar en professioneel.

Advies

Naast BHV en (Kinder) EHBO kunt u bij ons terecht voor advies, de inrichting van uw bedrijfsnoodorganisatie (BNO), het opstellen van bedrijfsnoodplannen (BNP), het verzorgen van veiligheidsworkshops en een goed gesprek. 

Alles onder uw dak...

De (Kinder) EHBO cursussen verzorgen wij overigens ook bij u thuis! Met een aangepast lesplan hiervoor zijn we inmiddels een vertrouwd gezicht in de Nederlandse huiskamers. Meer informatie hierover vind u verderop op onze website.

Bel: +31 6 19 293 072

Flexibel in afspraken

Uiteraard alles in overleg

Vrijblijvend Adviesgesprek

Maak een afspraak via “Contact”